Lite kort om oss

Mäklarföretaget Husera har funnits sedan 2002. Sedan start har vi jobbat hängivet för att hjälpa säljare och köpare att genomföra en trygg bostadsaffär och självklart att ge säljaren maximalt betalt. Sedan september 2016 drivs Husera av Malin Andersson och Daniel Holmqvist som tillsammans har över 20 års erfarenhet inom fastighetsförmedling. Vi är helt fristående och styrs varken av storbanker eller försäkringsjättar, vi styrs av våra kunder! Husera förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus i Sydvästra Skåne. Vår vision är att vara det självklara valet vid val av mäklare tack vare vårt utarbetade arbetssätt, engagemang, tillgänglighet, kunskap och sist men inte minst vår lokalkännedom.
Välkommen till oss på Husera för att genomföra din bostadsaffär!

Malin Andersson

Delägare & Reg. fastighetsmäklare

Malin Andersson heter jag och har stor erfarenhet av försäljning av både bostadsrätter och villor då jag jobbat som fastighetsmäklare i över 14 år. Mitt mål är alltid att alla kunder ska känns sig trygga och nöjda med min service, kompetens och tillgänglighet. Sedan 2016 äger och driver jag Husera tillsammans med min kollega Daniél Holmqvist. Vårt mål är att Husera ska vara det självklara valet vid val av mäklare i Sydvästra Skåne.

0768 - 99 92 80Daniél Holmqvist

Delägare & Reg. fastighetsmäklare

Daniél Holmqvist heter jag och har varit verksam inom fastighetsmäkleri sedan 2002. De första åren spenderade jag som säljare, översättare och administratör för ett företag i Alicante, Spanien. År 2005 började jag mina mäklarstudier på Malmö högskola och sedan examen har jag varit verksam som fastighetsmäklare i Lund dvs snart 10 år. 2016 övertog jag tillsammans med min kollega Malin Andersson driften av Husera Fastighetsmäklare som sedan starten 2002 har sålt över 2300 bostäder i Lund och sydvästra Skåne.

0708 - 54 02 26Jenny Eklöf

Reg. fastighetsmäklare

Idrott har alltid varit viktigt för mig då jag har tränat och tävlingsspelat tennis större delen av mitt liv. Tävlingsmänniskan inom mig använder jag nu istället i de bostadsaffärer jag hjälper till med och engagemanget blir därför 110% vid varje förmedling. Jag nöjer mig inte med mindre! Jag började arbeta som mäklare 2012 och har bott i Lund i snart tio år och tycker att bostadsmarknaden här är väldigt spännande och inspirerande.

0738 – 03 73 09Carl-Anton Söderqvist

Reg. fastighetsmäklare

Carl-Anton Söderqvist heter jag och har varit verksam inom fastighetsbranschen i Lund sedan 2003. Jag har arbetet med allt från service, uthyrning och arbetsledning till projektledning.
Är i grunden utbildad fastighetsförvaltare med stor erfarenhet av lägenhetsrenoveringar men har valt att skola om mig till mäklare.
Ett av de roligaste och mest givande arbete jag någonsin har haft. Jag kan genuint säga att bostäder är min passion så tveka inte att höra av dig till mig.

0730 - 89 51 72Jessica Wingren

Reg. Fastighetsmäklare

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2003, i både Lund och Malmö. Att få arbeta med människor och vara behjälplig vid försäljning och köp av bostäder är något som ligger mig varmt om hjärtat. Det är viktigt att mina kunder känner sig trygga genom hela processen. En bostadsaffär är oftast den största affären vi gör i våra liv, och därför förvaltar jag alltid mina kunders förtroende på absolut bästa -och mest hjärtliga vis. Det är alltid svårt att skriva om sig själv, men ska jag gå på det mina kunder har uttryckt, är mina bästa egenskaper att jag är engagerad, pålitlig, lyhörd, serviceminded och glad. Tillsammans blir vi helt enkelt ett framgångsrikt team.

070-8140760Ola Andersson

Fotograf/Butiksansvarig

Mitt namn är Ola Andersson och har alltid haft ett brinnande intresse för inredning och det estetiska. Steget till att bli fastighetsfotograf var därför inte långt borta. Jag har flera års erfarenhet som fotograf och har varit verksam sedan 2013. För mig är det alltid viktigt att spegla kundens hem på absoluta bästa sätt i mina bilder och att kunden blir nöjd. Är även inköps och butiksansvarig tillsammans med Petra för vår inredningsbutik Husera Interiör.

OA FOTOPetra Andersson

Fotograf/Butiksansvarig

Mitt namn är Petra Andersson och jag har i större delen av mitt liv hållit på med någon form av fotografering, alltifrån Bröllop till matfotografering. Det som jag för tillfället ägnar mig mest åt är fastighetsfotografering. Jag har även ett stort intresset för inredning och inredningsdetaljer och tar även bilder till våra sociala medier samt att jag är med och driver vår inredningsbutik Husera Interiör.

OA FOTOEva Nyman

Stylist

Home by Eva är det lilla inredningsföretaget med det stora hjärtat. Jag som driver företaget heter Eva Nyman och bor i Lomma i Skåne. Inredning, vackra saker och kreativitet har länge varit mitt stora intresse och en naturlig del av mitt liv. Jag är övertygad om att en hemtrevlig och inspirerande miljö bidrar till vårt välbefinnande och gör oss glada – det är målet med inredning för mig!

homebyeva